banner ddmimmo 5
26

sfeervolle Finca in Andalusië / €225.000,-

Deze sfeervol verbouwde finca van Nederlandse eigenaren ligt op loopafstand van het witte dorpje Arenas, in de streek Axarquía in Andalusië in het zuiden van Spanje. Het huis ligt in een bergachtig gebied op slechts 15 kilometer van de kust.

meer info

vogezen03

origineel verbouwde boerderij in de Vogezen met 5.000 m2 land / €195.000,-

Midden in de uitgestrekte bossen van de zuidelijk Vogezen ligt Les Graviers verscholen tussen de heuvels. Een gehucht bestaande uit twee voormalige boerderijen uit de 18e eeuw, een bakhuis en garage.

meer info

school00046

vakantievilla aan meer met 3 appartementen / verkocht

Op ongeveer vijf uurtjes rijden vanaf Utrecht staat dit voormalige schoolgebouw met lerarenwoning. Het monumentale pand is al voor een groot deel omgebouwd naar onder andere 3 te verhuren en te bewonen appartementen. ‘Leven waar anderen vakantie vieren!’

meer info

herdershuisje00002

herdershuisje / verkocht

Het authentieke en charmante huisje ligt midden in natuur- en wijnbouwgebied Saale-Unstrut op 5 uurtjes rijden van de Nederlandse grens. Dit 1000-jaar oude onontdekte Duitsland wordt ook wel het ‘Toscane van het Noorden’ of ‘de Bourgogne van het Oosten’ genoemd. We hebben hier een micro-klimaat met gemiddeld 1540 zonuren per jaar!

meer info

Vierseitenhof00053

vrijstaande hoeve met cour / verkocht

Authentiek, zeer ruim en karaktervol, dat is wat deze grote hoeve het beste typeert. In een van de schuren vind je bijvoorbeeld een nog werkende korenmolen waarmee de boer graan maalde voor zijn dieren.

meer info

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rittergut met rendement / €169.000,-

Dit degelijke voormalige Rittergut bestaat uit 13 woningen waarvan op dit moment 5 woningen zijn verhuurd. Het huidige nettenrendement bij de vraagprijs bedraagt zo’n 7%. Wij verwachten dat na de noodzakelijke aanpassingen het rendement meer dan zal verdubbelen.

meer info

DSC_6423

kasteel Pöhla / €149.000,-

Dit onder monumentenzorg vallend classicistisch herenhuis in Pöhla (1273 inwoners) staat in het Ertsgebergte in Sachsen. Het dorpje ligt op zo’n 500 a 600 meter hoogte. Het prachtige statige pand beschikt over 14 appartementen die je gemakkelijk terug kunt bouwen tot bijvoorbeeld ruime kamers en imposante zalen.

meer info

schule 2

pittoresk schooltje / verkocht

Het schoolgebouwtje is gelegen aan de rand van het schilderachtige dorpje Seiffen, in het Erzgebergte. Seiffen is een kuuroord en staat onder andere bekend om het op ambachtelijk gemaakte houten speelgoed.

meer info

meer te koop aanbod?

Bent u geïnteresseerd in meer aanbod van panden die wij te koop aanbieden of wilt u advies en hulp bij het zoeken naar uw gewenste onroerend goed? Heeft u het pand al gevonden en hulp nodig bij de onderhandelingen? Of wilt u begeleiding bij het hele proces tot aan de transactie?

neem contact met ons op!