nieuwe naam en nieuwe website

blackboard and chalk1DDMimmo, onze oude naam

charmhouses was voorheen bekend als DDMimmo. We kregen vaak de vraag waar DDMimmo voor staat. DDMimmo was de afkorting voor onze handelsnaam ‘Delices Du Monde immo’. Terecht een veelgestelde vraag want toegegeven; deze naam was te ingewikkeld.

charmant & authentiek vastgoed

Wij hopen dat we met de naam charmhouses een naam hebben gekozen die wat sneller de lading van onze business dekt. Wij helpen bij de koop- en verkoop van veelal karakteristieke panden. Huizen die wij in de afgelopen jaren hebben gekocht of verkocht zijn met recht charmant te noemen om meerdere redenen.

De panden zijn soms al honderden jaren oud met een rijke geschiedenis en zullen af en toe onder bescherming vallen van de monumentenzorg. In andere gevallen is een pand charmant vanwege de perfecte ligging of de mogelijkheden die we zien bij het vastgoed.

Denk aan een oude pastorie grenzend aan 2.000 meter tuin met uitzicht op het Harzgebergte, laat-gotische driekantshoeve in een wijnbouwgebied, lieflijk voormalig herdershuisje temidden van puur natuur, etc.. Maar ook verhuurde panden met interessant rendement, een landhuis met meerdere appartementen voor de ondernemende investeerder/belegger en een klein kasteeltje om te bouwen naar luxe B&B.. Als dat niet charmant is!

huizen in Duitsland, Frankrijk, Spanje & België

Op onze zoektochten naar interessant vastgoed stuiten we niet zelden op mooie pareltjes. We zoeken vooral in de ‘neue Bundesländer’ (voormalig Oost-Duitsland) maar ook in bijvoorbeeld België, Frankrijk en Spanje.

  , , , , , , , , , , , , ,