banner ddmimmo 5
We zijn een ‘anders dan anders’ makelaar / agent in karaktervol onroerend goed in Europa. We gaan bijvoorbeeld niet voor de kwantiteit maar voor de kwaliteit van ons aanbod. Concreet houdt het in dat we alleen onroerend goed aanbieden waar we zelf iets mee hebben, waar we een goed gevoel bij hebben. De panden die we aanbieden hebben we dan ook allemaal persoonlijk bezocht. Zo goed als alle gebruikte foto’s zijn door ons gemaakt.

Accent op midden- en Oost Duitsland, België, Spanje en Frankrijk

Onze focus ligt op het gebied waar wij zelf een boerderij hebben gekocht, in midden c.q. Oost Duitsland. De huizenprijzen stijgen hier inmiddels en dan praten we niet alleen over de grote steden zoals Leipzig en Dresden! Het is daarom extra interessant om een huis te kopen in dit gebied. Daarnaast bieden we karaktervolle objecten aan in bijvoorbeeld Frankrijk, België en Spanje.

Op zoek naar een nieuw huis? Of een investeringsobject?

Misschien zoek je een authentiek landhuis om de vakanties met familie en vrienden door te brengen? Denk je al jaren aan een eigen knusse natuurstenen boerderijtje met een stuk grond en een boomgaard? Of misschien wil je je vermogen investeren in renderend vastgoed? Droom je al je halve leven van je eigen kasteeltje? Het roer om? Zelfvoorzienend gaan leven?

Welkom bij Charm Houses!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onze rol als agent in bijzonder onroerend goed

Soms zie je door de bomen het bos niet meer als je op zoek gaat naar een huis in het buitenland. Het enorme aanbod is soms zo overweldigend en gevarieerd dat een zoektocht erg veel tijd kost.
Ons zorgvuldig geselecteerde aanbod van vastgoed bestaat uit bijzondere, karaktervolle panden die we zelf bezocht hebben. Kenmerkend voor onze panden zijn authentieke elementen en zichtbare historie.

Zoekopdracht bijzonder vastgoed

Denk je dat onze stijl past bij wat jij zoekt en wil je dat wij voor jou naar een droomhuis gaan zoeken? We nemen ook, in goed overleg, zoekopdrachten aan.
Charm Houses is een initiatief van VANDAAR /